Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt
Vzdrževanje in razširitev

Vzdrževanje in razširitev

Popravila

Tisočkrat preverjen panelni način gradnje prostorskih modulov CONTAINEX skupaj z dolgoletno razpoložljivostjo nadomestnih delov omogoča enostavno in hitro popravilo.

Naši usposobljeni montažni partnerji in več kot 250 depojev širom Evrope zagotavljajo hitro popravilo!

Vaša varnost:

  • Hitra popravila, ki jih izvajajo pooblaščeni montažni partnerji
  • Zagotovljena razpoložljivost nadomestnih delov
  • Prilagodljiva prenova zahvaljujoč preverjenemu panelnemu sistemu gradnje za pisarniške kontejnerje in kontejnerske sklope

Rezervni deli

Zagotovljena razpolaga nadomestnih delov ob visokokakovostnem izdelku predstavlja odločilen znak kakovosti podjetja CONTAINEX:

  • Izbrani, evropski kakovostni izdelki v skladu z okoljskim standardom in standardom kakovosti "GREEN technology" podjetja CONTEINEX.
  • Zagotovljena, dolgoletna razpoložljivost nadomestnih delov
  • Kratki dobavni roki
  • Odprema širom Evrope s pomočjo pooblaščenih transportnih partnerjev
Rade volje vam svetujemo na kraju samem, po telefonu ali z elektronsko pošto in vam pokažemo prednosti modularnih prostorskih rešitev v enem naših vzorčnih kontejnerjev. Še danes si zagotovite neobvezujočo ponudbo.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi