Posebne ponudbe
contactToggle Kontakt

Rabljeni kontejnerji

Prodaja rabljenih kontejnerjev podjetja CONTAINEX

Poleg pisarniških, sanitarnih in skladiščnih kontejnerjev lahko pri nas kupite tudi VRHUNSKE rabljene kontejnerje (seconhand). Ali iščete rabljen kontejner ali rabljen kontejnerski sklop ne igra nobene vloge. Za vas imamo pravilno rešitev in vam zagotavljamo najbolj hiter način za pridobitev rabljenih kontejnerjev CONTAINEX.

Vaše prednosti

  • Dolgoletna in preverjena kakovost izdelkov
  • Takojšnja razpoložljivost
  • Finančne prednosti
  • Zagotovljena dolgoletna oskrba z nadomestnimi deli
  • Dolga življenjska doba izdelkov
  • Visokokakovostna izolacija
  • Številni depoji rabljenih kontejnerjev v vaši bližini

Dodatno prejmete pri nas preverjene rabljene kontejnerje z znakom kakovosti CONTAINEX TOP USED, ki vam zagotavljajo številne prednosti. TOP USED

Glede na želje prejmete VRHUNSKE popravljene ali nepopravljene kontejnerje. Ogled rabljenih kontejnerjev je možen kadarkoli s predhodnim dogovorom termina.

Poleg dolgoletne preverjene kakovosti in obdelave naših pisarniških, sanitarnih in skladiščnih kontejnerjev vam rabljeni kontejnerji zagotavljajo tudi finančne prednosti. Tudi takojšnja razpoložljivost izdelkov po vsej Evropi ne igra nobene pomembne vloge.

Sami ne odločate samo o kakovosti rabljenega kontejnerja, temveč tudi o tem, ali izvedemo transport vključno z razkladanjem ali pa naj dela izvedejo naši pooblaščeni timi za montažo na mestu samem. Naši sodelavci vam rade volje svetujejo in vam zagotovijo ustrezne rešitve.

Pri naših rabljenih kontejnerjih se lahko zanesete na dolgoletno razpoložljivost nadomestnih delov. Naš lasten servisni center zagotavlja kratkoročno dobavo po vsej Evropi.

Ali imate na zalogi dobre rabljene kontejnerje podjetja CONTAINEX (pisarniški, sanitarni in skladiščni kontejner) in želite sedaj te prodati? Tukaj berite naprej: Odkup kontejnerjev

Če iščete rabljen kontejner, potem obiščite našo aktualno trgovino:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Zagotovljeni standardi kakovosti in okoljski standardi, po katerih se izvaja izbira dobaviteljev, nabava materiala, proizvodnja in nadzor kakovosti.
Kontakt

Vaš stik za:

>

Ta spletna stran vsebuje piškotke, kar zagotavlja čim boljšo uporabo. S klikom na "Sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Če želite določene piškotke izključiti, kliknite na tukaj. Nadaljnje informacije v zvezi z našim ravnanjem s podatki so navedene v naših Pogoji uporabe in Navodila varovanja podatkov.

Sprejmi